fbpx

Co očekávat při první návštěvě?

Poprvé jdete na erotickou masáž – jak to probíhá?

Pokud jste ještě nikdy neměli možnost vychutnat si profesionální erotickou masáž od zkušené certifikované masérky, pravděpodobně nevíte, co přesně očekávat. Pokud máte v plánu v bližší době poprvé navštívit jeden z naších masážních salonů Relax Point 66, Relax Massage Prague nebo Erotic Massage 24/7, tak se tu dočtete, jak vlastně taková masáž s vyvrcholením probíhá.

1. Naplánujte si čas na erotické masáže

Návštěva jednoho z našich masážích salonu obvykle začíná návštěvou naší webové stránky. Zde naleznete veškeré informace o našich erotických masážích, našich salónech, našich masérkách,nejnovější zprávy a akční nabídky. Samozřejmě zde také naleznete spoustu fotek a videí naších masérek.

Jakmile se rozhodnete navštívit jeden z naších salonu Relax Point 66, Relax Massage Prague nebo Erotic Massage 24/7 existuje několik způsobů, jak si zarezervovat erotickou masáž. Samozřejmě můžete nás navštívit spontánně (bez objednání), ale pokud si chcete být jisti, je vždy lepší udělat rezervaci předem.

    1. Telefonický / SMS +420 728 219 076
    2. Napište nám přes Viber, WhatsApp nebo Telegram +420 728 219 076
    3. Při ONLINE chat – v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.
    4. Prostřednictvím rezervačního formuláře

Teprve po rezervaci si můžete být 100% jisti, že dostanete nezapomenutelnou masáž od dívky vašich snů.

2. Příchod do salonu a výběr masáže

Po příchodu do salonu naši vyškoleni Vás srdečně přivítají a nabídnou nějaký alkoholický nebo nealkoholický drink, abyste se cítili v pohodě, takže se nemusíte bát. Recepční Vám vysvětli a popíše druhy masáži a jejích ceny, poté si budete moci vybrat masérku. Nelíbí se Vám žádná z dostupných masérek? Není problém, můžete se vrátit jindy, když budou přítomni jiný masérky. V naších salonech nemáte žádnou povinnost, čili to znamená, že pakliže se Vám nebude něco líbit, nejste ničím vázaní.

Relax Point 66 nabízí širokou škálu erotických masáží:

 

 

Ke každé masáži můžete získat doplňkové služeby, které najdete zde. Záleží jen na Vás, jakou chcete masáž a jaká masérka vám ji udělá.

3. Nezapomenutelná erotická masáž s vyvrcholením. 

Poté co si vyberete druh masáže a krásnou masérku, předejte do jedné ze stylových masážních místností. Pokud jste připraveni, tak společně s masérkou si dáte uvolněnou erotickou sprchu. Tato kombinace je u nás jedinečná, tato služba není dostupná v jiných masážních salonech.

Po nádherné koupele, která není počítána časově počítaná,, začíná samotná masáž. Masérka masíruje celou dobu nahá, procítite božskou uvolňující masáž a současně masérka posune prach vaši představivosti na jinou úroveň. Pomoci stimulací erogenních zón dostanete lahodný orgasmus, počet vyvrcholení není omezen, záleží jen na vás, kolikrát vyvrcholíte. Není to nutné, pokud nechcete “šťastný konec” můžete masérce říct co se Vám líbí a masérka Vám to dopřeje.

Po masáži ještě nekončíte, nyní je čas na další sprchu s masérkou. Můžete si též dopřát sprchu s bodyscrub, aby jste nás opustil zcela uvolněný a abyste byl natěšen na další návštěvu.

Relax Point 66